Personenvervoer

Bent u op zoek naar een taxibedrijf dat uw personenvervoer kan verzorgen? Dan bent u bij BTTS aan het juiste adres. Vanuit Ridderkerk en omgeving verzorgen wij uw vervoer door heel Nederland.

BTTS is een 'no nonsense'-bedrijf, wij zijn graag open en transparant. Van onze tarieven maken wij geen geheim. Deze vindt u op onze website, u kunt makkelijk en snel uw bestemming invoeren en ritprijs berekenen. Wij werken alleen met gecertificeerde chauffeurs en gekeurde voertuigen.

Betalen

Voor de veiligheid van u en onze chauffeurs hebben wij ervoor gekozen om niet te werken met contant geld. Betalen doet u veilig en snel met pin of creditcard. Wilt u een bewijs van betaling ontvangen? Geen probleem, wij sturen u dit direct na transactie, vanuit de taxi, per sms of e-mail toe.

Personenvervoer in de regio

Onze standplaats is Ridderkerk maar wij zijn actief in meerdere steden. o.a. Alblasserdam, Barendrecht, Dordrecht, Hendrik-Ido Ambacht, Heerjansdam, Kinderdijk, Papendrecht, Rotterdam en Zwijndrecht. Maar woont u hierbuiten dan kunt u uiteraard nog steeds gebruik maken van onze diensten. Vul uw ophaallocatie en bestemming in op onze website en bereken zelf uw ritprijs met de online reserveringsmodule, bel ons op 0180 - 840 545 of maak gebruik van het reserveringsformulier.

Waarom kiezen voor BTTS?

• gecertificeerde chauffeurs