Zakelijk vervoer

Op de achterbank verder werken terwijl BTTS u naar uw afspraak brengt, wel zo efficiënt. En u kunt gebruik maken van de gratis wifi.

Betalen

Voor de veiligheid van u en onze chauffeurs hebben wij ervoor gekozen om niet te werken met contant geld. Betalen doet u veilig en snel met pin of creditcard. Wilt u een bewijs van betaling ontvangen? Geen probleem, wij sturen u dit direct na transactie, vanuit de taxi, per sms of e-mail toe.

Zakelijk vervoer in de regio

Onze standplaats is Ridderkerk maar wij zijn actief in meerdere steden. o.a. Alblasserdam, Barendrecht, Dordrecht, Hendrik-Ido Ambacht, Heerjansdam, Kinderdijk, Papendrecht, Rotterdam en Zwijndrecht. Werkt u hierbuiten dan kunt u uiteraard nog steeds gebruik maken van onze diensten. Vul uw ophaallocatie en bestemming in op onze website en bereken zelf uw ritprijs met de online reserveringsmodule, bel ons op 0180 - 840 545 of maak gebruik van het reserveringsformulier.

(Vaste) zakelijke klanten

Voor onze vaste zakelijke klanten kunnen wij een gepersonaliseerde webomgeving inrichten. Met één 'klik' op deze unieke URL bent u direct op uw eigen bestelpagina en dit stelt u in staat om simpel ritten in te plannen, kosten direct inzichtelijk te maken en overzicht te houden. Voor actuele ritten ziet u ('live') of de taxi onderweg is en waar deze zich bevindt, reeds uitgevoerde ritten vindt u terug in de ritgeschiedenis. Deze geschiedenis correspondeert met de maandelijkse verzamelfactuur die u digitaal van ons ontvangt.

Waarom kiezen voor BTTS?

  • gecertificeerde chauffeurs
  • gekeurde voertuigen
  • gratis Wifi in taxi
  • bestelgemak en overzicht via gepersonaliseerde URL (optie)
  • 'live' inzicht rittenstatus (optie)
  • maandelijkse verzamelfactuur (optie)